ابلاغیه امد در خونه که من شاکی هستم از بابت کودک ازاری در وقت مقرر همسرم بره در دادگاه، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۰ #53775227

سلام چند وقت پیش با همسرم دعوامون شد به خاطر این که پسر مو سیلی زده بود البته اینو بگم که پسرم خیلی اذیت میکرد یک روز بعد منو هم کتک زد من با ۱۱۰ تماس گرفتم امد صورت جلسه کرد فرداش رفتم نامه پزشکی قانونی گرفتم بردم داد سرا اونجا ثبت شد ولی به وسیله ریش سفیدان این مسئله حل شد با هم اشتی کردیم و من رفتم رضایت دادم امدم ولی بع از دو هفته برام ابلاغیه امد که باز باید مراجعه کنم ولی نرفتم یه چند هفته بعد از اون ابلاغیه امد در خونه که من شاکی هستم از بابت کودک ازاری در وقت مقرر همسرم بره در دادگاه حضور داشته باشه الان این مسئله شده برام چون همسرم اطلاعی نداشت از چند نفر هم پرسیدم گفتن که باید شلاق بخوره یا بره زندان منم رفتم دادگاه کیفری همه اینارو براشون توضیح دادم پیش قاضی باز اونجا رضایت کتبی نوشتم که داریم زندگی میکنیم و ضرب و حرح در کار نبوده گفتن برو بعدا اطلاع میدیم الان نزدیک به یک هفته هست هیچ اطلاعی داده نشده و من نمی خوام همسرم خبردار بشه چیکار باید بکنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر ضابطین دادگستری گزارش ارایه کرده باشند پیگیری میشود چرا که کودک آزاری از جمله جرایم عمومی است و با رضایت شما تحقیقات متوقف نمیشود