اگر یخوام شکایت کنم و تقاضای کارشناس کنم؛ چی می شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۳۹ #53733184

سلام خانواده ما یه خانواده ۱۰ نفره است گه ۵ تا دختر و ۵ تا پسر تشگیل شده پدر فوت و مادر در حیات است و حالا می خوان انحصار وراثت کنند ۵ تا پسر می خوان کمتر از اون که ارث به دختر ها می رسد به ما دختر ها بدن نا گفته نماند که ۴ تا از دختر ها رو راضی کردن و من که وختر آخر هستم و پرستارم رو نه و پسرها یه دست نوشته بین خودشون امضا کردن و به دختر ها دادن امضا کردن ۴ تا از دختر ها
من چطوری می تونم به حقم برسم و از کجا باید شرو ع کنم اگر یخوام شکایت کنم وتقاضای کارشناس کنم و اینکه اگر من امضا نکنم چی می شود ممنون میشم کمکم کنید ......

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، گواهی انحصار وراثت و بعد دادخواست تقسیم ترکه رو مطرح کنید

با خذ گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید

تقسیم ترکه را از دادگاه بخواهید.

دادخواست تقسیم ترکه بدید

با سلام واحترام اگر میخواهید ارث رو به میزان سهم الارث خود بگیرید اگر اعتماد ندارید و نمیدانید که بابت چه چیزی است برگه ای رو امضا نکنید. پس از رسیدگی و صدور رای انحصار وراثت به عنوان احدی از ورثه می توانید با استناد به همین گواهی صادر شده، از دادگاه عمومی مدنی محل اقامت متوفی درخواست تقسیم ترکه و تحویل سهم الارث و در صورت غیر قابل تقسیم بودن تقاضای فروش بنمایید . امید وارم جواب سوال را کاملا گرفته باشید و خرسند باشید با احترام -صلاح الدین عالمی

در صورت داشتن گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه را از دادگاه بخواهید

با سلام
در صورت اخذ گواهی حصر وراثت،باید دادخواست تقسیم ترکه بدهید