میتوانم ادعای دستکاری در مبایعه نامه داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #53653806

سلام حدود دو ماه پیش ماشینی را از شهرستان به صورت وکالت فروش خریدم در حالی که کلا ۳۸ روز برای تعویض پلاک وقت داشت و سه روز مانده فروختم موقع خرید در قولنامه نوشتیم که عیب و ایراد قانونی تا موقع فروش بر عهده فروشنده و پس از آن به عهده خریدار میباشد فروشنده شماره روی پلاکت مشخصات و سینی جلو را نشان داد که شماره موتور و شاسی بر روی آنها حک شده بود ولی شماره روی پوسته موتور را نشان نداد و در قولنامه نوشت که شماره موتور و اتاق به رویت خریدار رسید چند روز مانده به وقت تعویض پلاک ماشین را فروختم و دو روز بعد خریدار رفت تعویض پلاک و گفتند که شماره موتور رویت نشد و قبل از خرید به من گفته بودند که ماشین دوتکه هست و ماشین را از من ارزان خریدند ولی تعویض پلاک شماره اتاق را تایید کرد الان بیش از یک ماه هست که دارد از ماشین استفاده میکند و میگوید که اگر به فروشنده نگویی که وقت تعویض پلاک را تمدید کند از تو بعد از یک ماه از فهمیدن عیب شکایت میکنم که ماشین معیوب به من فروخته ماشین را به بنگاه فروختم تا الان هم مبایعه نامه من را نگه داشته
۱_ آیا من میتوانم ادعای دستکاری در مبایعه نامه داشته باشم چون بعد از گذشت یکماه چیزی از مبایعه نامه در یادم نمانده اگر بتوانم ادعا کنم هزینه کارشناسی دست خط با کیست؟
۲_میتوانم به لحاظ خیار تدلیس شکایت کنم که ماشین را به اسم دو تکه از من خریده فیلمش را دارم که گفته دوتکه است ولی در قولنامه چیزی ذکر نشده؟
۳_به من پیام فرستاده که ما فقط وقت میخواهیم آیا در دادگاه میتواند مدرک باشد؟
۴_اول باید شکایت کند یا اظهار نامه بفرستد؟
۵_اگر بخواهد ماشین را برگرداند با توجه به اینکه مرکز تعویض پلاک شماره اتاق را تایید کرده میتوانم ادعای کارشانسی دوباره شماره اتاق را بکنم اگر دو تکه بود باز میتواند پس بدهد؟
۶_آیا با گذشت بیش از یکماه از فهمیدن عیب ماشین میتواند پس بدهد به لحاظ فوریت خیار عیب؟
۷_از فروشنده چطور میتوانم شکایت کنم آیا فروشنده باید قیمت ماشین را به نرخ روز بدهد؟
۸_اگر خریدار ماشین را پس بدهد و من پول نداشته باشم میتوانم صبر کنم اول پول را از فروشنده بگیرم و بعد به خریدار بدهم؟
۹_چطور میتوانم وکیل رایگان بگیرم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه دستکاری کرده می توانی با جلب نظر کارشناس جعل خط و امضا شکایت کنی

این موضوع (جعل) از سوی کارشناس تعیین خواهد شد

سلام
تشخیص جعل توسط کارشناس دادگستری میسر می باشد