برای پیوست دادخواست تجدیدنظر دادنامه بدوی کفایت می‌کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۴ #53649151

سلام وقت بخیر، برای دادخواست تجدیدنظر جهت پیوست، همان دادنامه ابلاغ شده به سامانه ثنا کفایت می‌کند؟ با دادگاهی که حکم صادر نموده ۱۸۰۰ کیلومتر فاصله دارم.

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در هنگام تجدیدنظر خواهی میتوانید کلیه مدارک لازم را پیوست نمایید

با سلام
در اعتراض به حکم صادره ( تجدید نظر ) علاوه بر حکم بدوی ، هر انچه که از دلایل و مستندات برای اثبات حقانیت شما در دست دارید به لایحه اعتراضی پیوست و از طریق دفاتر خدمات قضائی ارسال بفرمایید

با سلام
دادنامه بدوی و ادله و مستندات (اگر وجود دارد) را پیوست نمایید.

با درود
بله همان دادنامه ابلاغ شده در سامانه معتبر هست و نیازی به مراجعه حضوری به خود شعبه نیست

با سلام کافی است در صورت وجود ادله دیگر ضمیمه نمایید

سلام دادنامه بدوی و دلایل و مدارک اگر دارید ضمیمه کنید بنیاد وکلا در شهری که پرونده دارید در صورت درخواست شما، به شما وکیل معرفی می‌کند.

بله همان را ضمیمه نمایید.