از سازمان امور مالیاتی و دارائی استان نزد چه مرجعی میتوان شکایت نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۹ #53616731

در خصوص تعیین مالیات علی الراس از سوی سازمان امور مالیاتی نزد چه مرجعی می توان شکایت نمود؟
مالیات تکلیفی را کارفرما از صورت وضعیت کسر نموده ولی دارائی نسبت به کل قرارداد مالیات علی الراس تعیین نموده است، نزد چه مرجعی می توان شکایت نمود؟

مشاوره حقوقی مالیات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدائا موضوع را از طریق ریاست اداره مالیات پیگیری کنید.

مالیات تعیین شده به صورت علی الراس قابل اعتراض در هیات حل اختلاف سازمان امور مالیاتی می باشد . نظریه هیات حل اختلاف نیز قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است .

درود
ابتدائا اعتراض خود را در اداره مالیاتی مطرح تا در هیات مربوطه رسیدگی گردد و‌در صورت عدم‌توجه و عدم رسیدگی میتوانید در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید .

درود بر شما، بدوا اعتراض خود را از طریق ریاست اداره مطرح نمایید.

سلام
از طریق سرممیز، اگر به نتیجه نرسیدید رئیس حوزه و اگر نتیجه‌ای نداشت ثبت اعتراض برای ارجاع به هیات
در نهایت اگر اجحافی صورت گرفته و مالیات در هیچ‌کدام از مراتب بالا به آن اهمیت نداد و رسیدگی نشد باید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

درود
نزد رئیس اداره مالیات اعتراض کنید اگر ترتیب اثر ندادند اعتراض خود را از طریق سایت اداره مالیات ثبت کنید هیات حل اختلاف اداره مالیات رسیدگی می کندـ