آیا لازمه کد رهگیری داشته باشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۱ #53601247

با سلام
بنده سال ۹۸ یک واحد آپارتمان از سهم سازنده پیش خرید کردم و تا کنون تمام قسط هایی که در مبایعه نامه بوده رو پرداخت کردم و قراربوده سازنده در فروردین ۹۹ مبایعه نامه کد رهگیری دار بهم بده که تاکنون انحام نشده
مبایعه نامه در مشاور مسکن نوشته شده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کد رهگیری الزامی نیست مبایعه‌نامه اعتبار دا دارد

درود بر شما، داشتن کد رهگیری الزامی نیست، لکن طبق قانون، پیش فروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی جرم است.

مطابق قانون پیش فروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی در دفترخانه ممنوع بوده و جرم تلقی میشود ،کد رهگیری الزامی و ضروری نیست

درود بر شما
داشتن کد رهگیری الزامی نیست مطابق قانون قرارداد پیش فروش باید با تنظیم سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی صورت پذیرد .

کد رهگیری مبایعه نامه برای اقامه دعوا لازم است و پیش فروش آپارتمان بدون تنظیم سند در دفتر اسناد رسمی جرم و دارای مجازات جرم مربوطه می باشد

-- برای پیگیری قانونی و حقوقی داشتن کد رهگیری ضروری و الزامی نیست .
-- مطابق قانون پیش فروش ساختمان بدون تنظیم سند رسمی در دفترخانه ممنوع بوده و جرم تلقی میشود .

درود .دادخواست الزام به ایفای تعهدات طرح کنید.