برای اثبات تهمت چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۱ #53595495

سلام بعد سقط شوهرم تهمت بهم زد بچه مال خودش نبوده الان میشه ازمایش داد که بهش سابت کن تهمت زده بهم

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر پس از سقط امکان اثبات وجود ندارد.

باسلام
شما میتوانید با داشتن دو شاهد شکایت خود را بابت قذف مطرح نمایید

شما با شهادت شهود میتوانید اثبات نمایید که شوهرتان شما را قذف نموده است.

تا زمانی که شوهرتان ادله قابل اثبات نداشته باشد متهم به حد قذف علیه شما می باشد که مجازات قذف حد شلاق می باشد. البته شما نیز در جهت اثبات ادعای افترا قذف نیاز به ۲ شاهد دارید .
آرزوی توفیق

دوست عزیز شما درصورتیکه دوشاهدداشته باشید میتوانید ازایشان شکایت کنید

با سلام
این اقدام وی مصداق جرم قذف میباشد در صورتی که برای این موضوع شاهد دارید میتوانید اقدام به طرح شکایت نمایید

ایشون شما را قذف کرده اگه شاهد دارین این حرفو گفته و دو نفر شاهد باشد کافیه لزومی به آزمایش نیست