خواندن صیغه موقت توسط وکیل چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۶۶ #53580682

سلام معذرت میخوام میخواستم ببینم واسه ی جاری شدن صیغه ی موقت چه کسی رو از کجا باید وکیل کرد؟ممنون میشم پاسخ بدین

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،سوال دارای ابهام است.

سلام سوال شما مبهم است لطفا سول خود را مختصر و صریح بیان کنید یا اقدام به ثبت مشاوره نمایید.

قرائت صیغه عقد موقت توسط هرکسی ممکن است . ولی در صورتیکه تمایل داشته باشید میتوانید به فردی که آشنایی با نحوه قرائت داشته باشد وکالت بدهید . این وکالت شرایط خاصی نداشته و تنها امکان جاری کردن و قرائت صیغه عقد مهم است . برای آشنایی با نحوه قرائت صیغه موقت میتوانید از طریق سایتهای متعدد موجود و همینطور سایتهای متعلق به مراجع عظام اطلاعات بیشتری کسب کنید .

سلام
منظورتان از وکیل چه شخصی است ؟!
سوالتان ابهام دارد