آیا میشود بدون آنکه خانه موروثی را در مزایده قرار دهیم از دادگاه تقاضای کارشناسی قیمت را نماییم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۱۵ #53560659

باسلام خدمت وکلای عزیز...
سوالی داشتم در خصوص ارزیابی ملک توسط کارشناس دادگستری
آیا میشود بدون آنکه خانه موروثی را در مزایده قرار دهیم از دادگاه تقاضای کارشناسی قیمت ملک را کنیم؟
و آیا قیمتی که کارشناس میدهد نزدیک قیمت بنگاه های املاک است یا خیر؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از طریق شورای حل اختلاف و در قالب تامین دلیل تقاضای ارزیابی ملک توسط کارشناس را نمایید
اما در خصوص مزایده همواره اجرای احکام قبل از مزایده برای احراز قیمت از طریق تعیین کارشناس اقدام میکند

با سلام شما می توانید به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک مراجعه و در آنجا تقاضای تامین دلیل نموده و ملک توسط یکی از کارشناسان رسمی دادگستری قیمت گذاری می گردد

قبل از مزایده ، ملک ازطریق اجرای احکام مدنی و توسط کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری میشود . ونظر کارشناس به طرفین ابلاغ و ظرف سه روز قابل اعتراض است

بله از طریق تامین دلیل با جلب نظر کارشناس

با سلام
معمولا کارشناسان برای ارزیابی قیمت از بنگاه املاکیها قیمتهای منطقه ای را جویا می شوند. بنابراین اگر نمی خواهید به نظر کارشناسی استناد نمایید خودتان می توانید از چند بنگاه جویای قیمت شده و متوسط آنرا ملاک قرار دهید

با سلام از دو طریق می توان تقاضای کارشناس کرد یک از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری و دوم از طریق شورای حل اختلاف محل ملک
موارد موردنیاز جهت کارشناسی را به آن مراجع اعلام می نمایید و کارشناس تعیین و از محل بازرسی کرده و نظریه صارد می کند. این قیمت در اکثر مواقع از قیمت بنگاهها بالاتر نمی باشد ولیکن در اکثر مواقع نیز اختلاف فاحش ندارند.