می توانم با شکایت از طرف مقابل و ابطال سند و تخریب ساختی که خارج از ضوابط شهرداری تفکیک گردیده اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۱ #53554500

با سلام خدمت اساتید گرامی

ملک پدری ام در همسایگی ملکی هست که حدود ۱۵ سال پیش از طریق ماده ۱۴۷ تفکیک گردیده. با این توضیح که در آن زمان ملک مجاور در محدوده شهر بوده و دارای سند ۶ دانگ بوده و توانسته این کار را انجام دهد. مع الوصف جهت اخذ پروانه ساخت به شهرداری مراجعه نمودم که متوجه شدم در پی اقدام مالک ملک مجاور و بر هم زدن موقعیت پلاک محدودیت ارتفاع به ساخت و ساز اینجانب وارد گردیده که این هم بدون اخذ رضایت از پدرم بوده حال می توانم با شکایت از طرف مقابل و ابطال سند و تخریب ساختی که خارج از ضوابط شهرداری تفکیک گردیده اقدام نمایم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملک ششدانگ نیازی به اقدام از طریق ماده ۱۴۷ نداشته،حتما مشاع بوده است. ضمنا ایراد شهرداری را درست مطرح نفرمودید.
اگر سند ایشان به ملک شما تجاوز دارد میتوانید علیه مالک ملک مجاور طرح دعوا کنید ،اما ممکن است شهرداری هم در ارائه اطلاعات به شما در خصوص حقوقتان کوتاهی میکند.
درکل باید جوانب موضوع بررسی شود

با سلام دوست عزیز شما با مراجعه به داد گاه یا شهرداری اقدامات اولیه مثل داشتن مجوز قانونی در کمیسیون ماده ۱۰۰ ببینید چه مجوزی رو پرونده قرار دار بعد اقدامات بعدی در دادگاه