شرایط و مراحل گرفتن حق طلاق بعد از بخشیدن حق طلاق به زوجه، چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵۷ #53539437

سلام و احترام
فردی حق طلاق را به زوجه بصورت وکالت بلاعزل بخشیده. حال به چه صورت میتواند این حق را باطل کند؟ ایا میتواند اثبات کند که در زمان وکالت در حالت عادی نبوده مثل مستی یا اعتیاد و... ؟ اقدام صحیح برای محصور کردن زوجه از فعالیت های سرکشانه چگونه است ؟ به چه نحوی میتوان عمل کرد که طلاق حادث شود ولی از زیر بار سنگین مهریه و نفقه شانه خالی کرد ؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت اعطا شده را نمیتوان ابطال نمود .
مهریه و نفقه را نمیتوانید ندهید .
اگر زوجه از شما تمکین نمیکند نفقه ندارد و بایستی نشوز ایشان را اثبات کنید .
مهریه حق زن است و ساقط نمیشود .

با سلام
اولا اگر وکالت طلاق بلاعزل و جامع باشد و حق ضم
وکیل ضم ناظر هم اسقاط شده باشد در عمل امکان بلا اثر کردن وکالتنامه طلاق وجود ندارد
ثانیا اگر در وکالتنامه ضم وکیل و ناظرتعیین شده باشد زوج می تواند با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی، وکالت در طلاق دیگری به شخص مورد اعتماد خود اعطا کند به عبارت دیگر زوج دو وکیل برای طلاق خواهد داشت و در آن جا مشخص می کند که حدود اختیارات وکلا اصطلاحا مجتمعا می باشد و بلا فاصله بر طبق اظهارنامه رسمی مراتب ضم وکیل و حدود اختیار را به زوجه ابلاغ نمایید
یاداور میگردددر خصوص ضم امین ، طبق مقررات وقواعد فقهی عقد وکالت ،وکیل خود امین موکل است لذا ضم امین معنی ندارد

وکالت درطلاق دردفتر اسنادرسمی تنظیم شده لذا ادعای مستی یا اعتیاد یا.... معنا ندارد

وکالت در طلاق را میتوانید بی اثر کنید که در این صورت طلاقی با وکالت واقع نمیشود، هر دو با هم نمیشود، ولی با ضم امین میتوانید وکالت را بی اثر کنید و به نوعی اهرم فشارها را از سرخود کم کنید. اظهارنامه ای بفرستید و یک نفر را ضمیمه ی زوجه برای وقوع طلاق کنید.