با این پرداختی که قبل از دادگاه انجام داده میتونه نظر قاضی را جلب کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۲ #53529160

با سلام بنده ۵ ماه از شوهرم جدا زندکی میکنم ۶ این ماه جلسه دادگاه واسه تمکین دارم شوهرم الان که به دادگاه نزدیک شدیم چند روز پیش ۲۰۰ هزار با چند روز فاصله به حسابم ریخته البته ۵ ماه که خرج نداده حتی یارانه ام را.سوالم اینه که با این پرداخت قبل از دادکاه انجان داده میتونه نظر قاضی را جلب کنه قبول میکنن؟و در شورای حل اختلاف هم قبول نکرده که من به خانه برگردم ایا من میتونم تمکین رو بگیرم در ضمن از من شکایت هم کردن که از خانه خودم دزدی کردم که شکایتشون رد شد. و مشکلمون اینه که ۵ سال بچه دار نشدیم و همسرم هم مشکل داره
ممنون اگر پاسخ بدین.

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مکلف به تمکین هستید و مشکلات خودرا باید از مجاری قانونی پیگیری و پس از اخذ حکم بگو خود طلاق بگیرید

این پرداختی ربطی به تمکین ندارد شما مکلف به تمکین هستید مگر در صورت اثبات عدم امنیت جانی و مالی و حیثیتی

بابت عقیم بودن با نامه و گواهی پزشک میتوانید تقاضای طلاق دهید. بابت نفقه نیز خیر باید منزل و لوازم و .. تهیه کند

عدم درمان همسر شما از موارد عسر و حرج شما بوده و می توانید درخواست طلاق کنید

سلام شما مشکل شوهرتان را در دادگاه باید اثبات کنید و شرایط طلاق میسر باشد میتوانید از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی دادخواست ارائه بدهید موفق باشید

صرف پرداخت ۲۰۰ هزار تومان نمیتواند به عنوان پرداخت نفقه مورد توجه قرار بگیرد . از سوی دیگر اگر مشکل بچه دار نشدن شما مرتبط با همسرتان باشد میتوانید با استناد به این موضوع تقاضای طلاق نمایید .

باسلام
نفقه شامل خوراک و پوشاک ومسکن و ... است .
در صورتی که قابل درمان نباشند میتوانید تقاضای طلاق کنید .