مطالبه وجه به طرفیت سه نفر، عدم محکومیت ضامن،صلاحیت شورا

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۰ #53515764

با سلام، من می‌خوام نسبت به سه نفر دادخواست مطالبه وجه بدم. اونی که ضامنه همشهریمه ولی اون دو نفر دیگه نه. الان اگر دادخواست بدم و شورای حل اختلاف محل زندگی خودم صالح باشد و اگر ضامن محکوم نشود، می‌تواند اون دونفر دیگه که همشهریم نیستند رو محکوم کنه یا قرار عدم صلاحیت میزنه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر سه شخص را طرف دعوا قرار داده و دادخواست را به دادگاه محل اقامت خودتان تقدیم نمایید.

قرار عدم صلاحیت صادر نخواهد شد اما بهتر است دقت کنید که کدام یک از این سه شخص مال دار است چراکه برای اجرای حکم یا تامین خواسته شما خیالتان راحت خواهد بود شکایت از شخصی که مالی ندارد بی نتیجه است

سلام ، در محل اقامت خوانده ای که در شهر خودتان اقامت دارد طرح دعوا نمایید و نسبت به هر کدام که میخواهید رای را اجرا کنید در صورت تضامنی بودن

سلام
هر سه فرد را خوانده دعوی قرار دهید و فردی که در شهر خودتان هست موجب صلاحیت دادگاه محل شهر خودتان می شود
اگر دادگاه رای به مسولیت تضامنی داد در مرحله اجرا نسبت به اشخاصی که مد نظرتان هست وصول محکوم به را انجام دهید

سلام میتوانید محل اقامت خوانده ای که در شهر شما اقامت دارند طرح دعوی نمایید چرا که محل اقامت هریک دادگاه صالح میباشد

سلام حتی با فرضی که در سوال مطرح نمودید قرار عدم صلاحیت صادر نخواهد شد

سلام در محل اقامت ضامن دادخواست بدید و دادنامه برای هر سه صادر خواهد شد چرا که صلاحیت محلی قبل از رسیدگی ماهوی است و خللی در رای صادره ایجاد نمیکند