آیا اکنون جهت انتشار آگهی فوت خودم شخصا باید اقدامی انجام دهم یا دفتر پلیس قضایی این مراحل را خودشان انجام می دهند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۲ #53512293

با سلام و احترام
بنده به دفتر پلیس قضایی الکترونیک جهت در خواست برگه انحصار وراثت مراجعه نمودم، آیا اکنون جهت انتشار آگهی فوت مرحوم در روزنامه خودم شخصا باید اقدامی انجام دهم یا دفتر پلیس قضایی این مراحل را خودشان انجام می دهند؟ و آیا بعد از این درخواست نیازی به انجام کار های دیگری هست از جانب من یا خیر؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
پس از تعیین شعبه در دفاتر قضایی هزینه را پرداخت مینماید تا روال اداری طی گردد

سلام
خود شورای حل اختلاف برای انتشار آگهی اقدامات قانونی را انجام خواهند داد و نیاز به اقدام شما نیست ولی هزینه آن به عهده شما است و جهت تسریع در کار و پرداخت هزینه حضورا می توانید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید

با ثبت دادخواست در دفاتر خدمات قضایی ، پرونده به شورای حل اختلاف ارسال شده و شما باید با حضور در شورای مذکور تقاضای انتشار آگهی را مطرح نمایید . سایر امور از طریق شورا انجام خواهد شد .

با سلام
با تقدیم دادخواست انحصار وراثت از طریق دفاتر قضایی دادخواست به شورای حل اختلاف ارجاع وپیامک ارجاع وتعیین شعبه به شما ارسال میگردد وباید با مراجعه به شعبه مربوطه با در دست داشتن اصل اسناد هویتی وراث وپرداخت هزینه نشر آگهی در شورای حل اختلاف سایر مراحل جهت صدور انحصار وراثت انجام خواهدشد