آیا میتونه جعل و به من انتساب بده با این احوالات؛ کلاهبرداری رو چطور؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۰ #53327550

با سلام
جعل کپی توسط کارشناس تائید شده . ولی هیچ جایی ننوشته که من جعل انجام دادم.
طرف ۳ نفرم آورده که من به این طریق سر اونها هم کلاه گذاشتم ولی از تحویل برگه جعلی چیزی نگفتن
مبلغ ۲ میلیون تو مغازه من که خدمات کامپیوتری هست طی ۳۳ فقره کشیده و میگه اینها بابت همین جعل ها کشیده شده
تشکر

مشاوره حقوقی جعل
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر نسبت به کپی ادعای جعل مقبول نیست

سلام وقت بخیر جعل نسبت به کپی موضوعیت ندارد ایشان اگر ادعای دارند میبایست اثبات نمایند

با احترام نسبت به کپی ادعای جعل پذیرفته نخواهد شد

نسبت به کپی سند نمی توان ادعای جعل نمود

با سلام نسبت به کپی ادعای جعل پذیرفته نخواهد شد

باسلام. نسبت به کپی، نمیتوان ادعای جعل کرد.

بادرودوسلام درارتباط با کپی جعل منتفی می باشد.