تقاضای فسخ معامله پس از وصول ۲ فقره چک؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #53322408

ماشینی خریدم در قراردادش نوشت اجاره بشرط تملیک. و نوشت که هرکدام از اقساط به هر دلیل برداخت نگردد معامله بحال شده و اقساط مال ال اجاره تلقی میشود که مبلغ ۳۰ ملیون را در دفترش از دستگاه بز برداشت نمود و تعداد ۱۷ فقره چک که یک عددش ۳ ملیون بمدت ۱۵ روز بود برداشت شد و ۱۵ روز بعد بلاک و ۳ دانگ از ماشین قطعی بنامم شد و بابت ۳ دانگ دیگر چکهای فوق هر دو ماه یکبار مبلغ ۳۱۲۰۰۰۰ تومن بود هرکدام بتاریخ ۲۷ برج فاصله ۲ ماه ۲ ماه تعداد ۱۴ فقره را برداشت کرد چک ۱۵ میکه تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۹۸ بود من ۳ رور زودتر مبلع چک را واریز نمودم ایشان تا ۱۵روز بعد از تاریخ چک وجه چک را برداشت نکرد دقیقا ۱۵ رور بس از تاریخ چک رروز جمعه عصر مبلغ ۱۲۰ تومان از مبلغ ۳۱۲۰ تومن کسر میشود و فردای آنروز شنبه ساعت ۱۳ و ۱۲دقیقه چک را بعلت ۱۲۰ تومن کسری برگشت زد و همان روز ساعت ۱۳/۱۲ دقیقه که هنوزم ساعت اداری بانک فعال بود مبلغ ۱۲۰ تومن کسری تکمیل شد اما ایشان برداشت نکرد و ۲ ماه بعد یک فقره چک دیگر و مجدد ۴ ماه بغد یک فقره چک دیگر را برداشت نمود بعد از ۴ ماه که دو فقره جک الباقی را برداشت نمود واسه من اظهارناممه فسخ داد و بعد از آن دادخواست فسخ داد و ۳ ماه بعد از دادحواست ایشان رفتیم شعبه ۲۲۰ دادگاه مفتح و من ماجرا را به قاضی در یک لایحه نوشتم و عنوان نمودم و برینت حساب واریزی مبلغ چک فوق که ۳ روز زودتر تا ۱۵ روز بعد از تاربخ بحساب بوده و واربزی ۱۲۰ تومن کسری فوق را به قاضی توجیه نمودم ودادم اما هنورز رای نیامده لطفا کمکم کنید تا ماشین را ازم نگیرد ضمنا ایشان بر کل ماشین مدعیند _______ از قم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فسخ دوطرفه است و دادگاه فقط انرا تنفیذ می نماید
به این سادگیها اتفاق نمی افتد ولی لازم است با یک وکیل صحبت کنی