چقدر زمان میبره تا جواب دادگاه تجدید نظر استان صادر بشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۰ #53304193

سلام بنده از یه نفر شکایت کردم و رای دادگاه بنفع من تمام شدی و متحم درخواست تجدید نظر داده پرونده برا تجدید نظر به استان ارسال شده.‌‌.میخواستم بدونم چقدر زمان میبره تا جواب دادگاه تجدید نظر استان سادر بشه
و اینکه من برای خیانت در عمانت شکایت کرده بودم و رای به زندان طرف صادر شده ولی از مالی که از دستم رفته اشاره ای نشده باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رسیدگی به پرونده در دادگاه تجدید نظر زمان مشخصی ندارد.گاهی ممکن است تا یک سال زمان ببرد.گاهی ممکن است سریع رای صادر شود .

با سلام
جواب دادگاه بستگی به کثرت پرونده های شعبه مربوطه دارد و نمیتوان به طور دقیق زمان آن را مشخص نموده
جهت مطالبه قسمت مالی می بایست دادخواست حقوقی تقدیم دادگاه نمایید