آیا این معرفی به پزشکی قانونی، ممکن است برای زوجه باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۱۴ #53272347

با سلام
در روند پرونده بنده متن زیر آمده است.
در تاریخ ۲۳/۰۴/۱۳۹۸ وقت رسیدگی به لحاظ معرفی به پزشکی قانونی تجدید و به وقت نظارت به تاریخ ۰۹/۰۵/۱۳۹۸ تغییر کرد.در دادگاه تمکین بنده که زوج هستم هر دو طرف درخواست معرفی به پزشکی قانونی کردیم، دادگاه در تاریخ ۲۳ برگزار شد و طرفین حضور داشتیم.
سوالم این است از تاریخ ۲۳ برای من ابلاغیه جهت پزشک قانونی نیامده ولی تاریخ وقت نظارت برای امروز است، این عنوان معرفی برای پزشکی قانونی در بالا ممکن است برای زوجه باشد؟
این عنوان را در روند پرونده در سامانه زده است، اگر برای پزشکی قانونی زوجه را بفرستند در سامانه من ثبت میشود. واقعا گیج شدم الان دوهفته است دادگاه رای نداده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به شعبه مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری نمایید .

برای اطمینان از معرفی به پزشکی قانونی مراجعه حضوری به شعبه داشته باشید

با سلام ووقت بخیر
بهتره ازشعبه رسیدگی کننده پیگیری کنید گاهی اوقات ممکن است تاریخ ها درسامانه تغییر کند و پس ازصدور گواهی پزشکی قانونی و تکمیل بودن مدارک رای صادر میشود .

سلام- تاریخ وارده در سامانه بعضی اوقات بدلیل ازدیاد پرونده ها در شعبه مربوطه تغییر می کند. وقت نظارت و بررسی پرونده ممکن است به دلایلی تغییر کند. پس از رویت گواهی پزشکی قانونی قاضی رای را صادر می کند/.