اقرار یا صلح نامه، کدامیک در رفع خصومت فعلی و احتمالی اصلح است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۸ #53208886

دو برادر با هم مراوده مالی داشتند و وجوه و چکها و نوشته های مالی متعددی بین انها رد و بدل میشده است. اما در چند سال اخر عمر نیز هیچ مراوده و ارتباط مالی و دوستی بین انها وجود نداشت و حتی خصومت نیز ایجاد شده بود. یکی از این دو برادر فوت کرده که چند ورثه دارد. این نگرانی وجود دارد که برخی از این ورثه مدارک و اسناد قدیمی پدر خود را مستمسک دعوا قرار دهند. برادر زنده نیز تهدید کرده او نیز به عمل متقابل دست خواهد زد.
برای رفع خصومت مالی دائم بین انها برخی اقرار در دفترخانه اسناد رسمی مبنی بر اسقاط هرگونه ادعا را توسط طرفین پیشنهاد نمودند و برخی نیز صلح نامه در این مورد را پیشنهاد دادند. از نظر حقوقی کدامیک اصلح است؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
صلح نامه بهتر است.

برای محکم کاری می تونید اقرار محضری و صلح نامه رو هر دو با هم بنویسید.

باسلام و احترام
هر دو قابلیت استناد را دارند ولی نحوه تنظیمشان دارای اهمیت می باشد

از طریق دفتر اسناد رسمی درصورتیکه نسبت به مسائل مالی مراوداتی صورت بگیرد سند صلح تنظیم شود درصورتیکه بدون مراوادت مالی صرفا عدم ادعا نسبت به مراودات گذشته باشد سند اقرارنامه تنظیم شود . ضمن اینکه می توان از طریق شورای حل اختلاف تقاضای صلح و سازش نمود و گزارش اصلاحی تنظیمی در شورای حل اختلاف نیز همانند سند رسمی می باشد .

با سلام هر دو معتبر میباشد

سلام.هر کدام یک از این اسناد با متن شفاف وقانونی هدف شما را تامین می کند.

سلام بهترین راه کار در دفتر اسناد رسمی میباشد موفق باشید