از طریق دادگاه تقاضای ابطال و استرداد چکها را کرده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۲ #53205702

با سلام .
در سال ۸۸ از شخصی طلب داشتم چک دادند وصول نشد طرح دعوا کردم دادنامه صادره شد و رای قطعی گرفتم. حال در سال ۹۸ ایشان گواهی و دادنامه سفاهت از نوع مرزی و متصل به زمان صغر از پزشکی قانونی و امور حسبی گرفته. و پدرش قیم شده.
لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند ایشان گواهی سفاهت اخذ نموده اند اما چون دسته چک داشته و اقدام به صدور چک نموده و به نوعی مدیون به شما میباشند بایستی خود و در صورت سفاهت ، قیم یا ولی ایشان اقدام به پرداخت مبلغ چک ها نماید

داشتن دسته چک و صدور چک دلیل بر عدم سفاهت ایشان بوده لذا درخواست ابطال ایشان رد خواهد شد

باسلام اینکه شما ازایشان چک داشته اید واینکه ایشان دسته چک داشته مسلما نشانده این بوده که در آن زمان کاملا آگاه وعالم بوده و اگر بعدا سفیه شده دلیل برعدم پرداخت بدهی ایشان نیست .