آیا مجرد بورن تاثیری در روند انحصار وراثت ایجاد می کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۸۲۴ #53154678

سلام
می خواستم بدونم اگر در خانه ای که والدین فوت کردند و فقط ۲ دختر مجرد در آن زندگی می کنند، در صورتی که همه وارثان تقاضای فروش ملک را دارند و فقط یکی از دختران مجرد به شدت مخالف فروش است و ادعا می کند که حتی وارثان موفق به شکایت از ایشون هم نمی تونن بشن چون ایشون مجرد هستند، آیا این ادعای ایشون درست هست؟ لازم به ذکر است که پدر خانواده ۲۰ سال پیش و مادر خانواده ۱ سال است که فوت کردند و این دختران مجرد بالای ۴۰ سال سن دارند

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر مجرد بودن تاثیری در ارث نخواهد داشت.

سلام
ادعای ایشون درست نیست
اگر راه های مسالمت آمیز و کدخدا منشی و منطق جوابگو نبود
و شما هم تمایل به گرفتن ارثیه خود دارید
مراجعه به دادگاه و دادخواست تقسیم ارث است.
در تقسیم ارث توسط دادگاه، اگر ملک قابلیت تقسیم بین وراث را نداشته باشد از طریق کارشناس ارزیابی قیمت می شود و سپس در مرحله اجرای حکم با تشریفات مقرر در قانون اجرای احکام مدنی به مزایده گذاشته می شود.

اموال و دارایی فرد پس از فوت و کسر دیون و مخارج، به صورت قهری و جبری به بازماندگان انتقال می‌یابد که این امر آثاری از جمله لزوم تعیین تکلیف مایملک و میزان سهم و حقوق وراث را به دنبال دارد.
چنانچه وراث یا اشخاص ذینفع متعدد باشند لازم نیست که همگی آنها برای درخواست گواهی انحصار وراثت اقدام کنند
و پیگیری یک نفر از آنها برای تقاضا کفایت می نماید
بنابراین حتی در صورتی که سایر وراث از انجام اعمال قانونی و انحصار وراثت خودداری می کنند؛ پیگیری یک نفر از ورثه برای انجام امور کافی است.

سلام
مجرد بودن وراث تاثیری در اخذ گواهی انحصار وارثت و تقاضای فروش ندارد و قانونا وراث می توانند آن را مطالبه کنند و دختران مجرد هم پس از گرفتن سهم الارث خانه مجزا بگیرند اما در برخی نقاط ایران عرفا تا وقتی مجردها در خانه هستند به حرمت پدر و مادر خانه را نمی فروشند که امری ست عرفی و نه قانونی