بابت کسر از حقوق همسرم مهریه ام در اداره ثبت اعلام کنم یا بگذارم به دادگاه بروم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #53104405

سلام همسرم جز حقوق مالی ندارد من نمیدانم در ثبت حقوقش را معرفی کنم یا بگذارم به دادگاه بروم کدام راه بهتر است اگاه چه مدت طول میکشد

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کسرازحقوق همسز چه ازطریق ثبت و چه ازطریق دادگاه هیچ فرقی ندارد . لذا یکی ازاین دومرجع راانتخاب کنید

سلام
از طریق ثبت اقدام نمایید مناسب تر است.

بسمه تعالی : از طریق دادگاه اقدام کنید از بابت توقیف حقوق و شرایط و ضوابط بعدی دارای اثرات بهتریست . زمانی از طریق ثبت بهتر است که اموالی معرفی نمایبد که دفعتا واحد کل مهریه را وصول کند

سلام
همان ثبت هم می تواند حقوق را توقیف کند دادگاه ممکن است روند کار را طولانی تر کند