میگوید باید اجاره سهم مامانمو در این مدت که اینجا نشستین بدین، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۱ #53078443

من و همسرم با مادر شوهرم در دو واحد روبروی هم زندگی میکنیم از واحد ما یک و نیم دانگ به اسم مادر شوهرم است که صلح عمری شده با حق فسق چون در زمان خرید پول ما به خرید این خونه نمی رسید مادر شوهرم اصرار داشت که ما اینجا خونه بخربم که ایشون تنها نباشند در تمام این بیست سال ما ازش پرستاری میکردیم حالا برادر شوهرم بعد از شش ماه که در کانادا بودند بر گشته و یه سری اس ام اس به من داده و خیلی به من توهین و بی احترامی کرده که از شما شکایت میکنم باید اجاره سهم مامانمو در این مدت که اینجا نشستین بدین اگه برای مادرم مزاحمت ایجاد کنید و منجر به فوت مادرم بشود شما رو مقصر میدانم در صورتی که همه فامیل میدونن من چقدر زحمت ایشونو کشیدم در ضمن قفل درو عوض کرده و همسرم هم نمی تونه به مادرش سر بزنه مادرش ۹۴ سالشه و تنها نباید باشه هر روز از عصر تا صبح فردا تنهاش میذاره و مادرش هم از برادر شوهرم خیلی میترسه و فکر میکنم با تهدید وکالت تام از ایشون گرفتن حالا میخواستم بدونم ایشون میتونن از ما اجاره بگیرن یا بدون وجود ما صلح عمری رو فسخ کنن و بنام خودشون بکنن سوال دیگه اینکه اگه ما از اینجا بریم یه خونه دیگه واین خونه رو بدون اینکه اجاره بدیم همینطور تا مدتی خالی بذاریم آیا ایشون به خاطر یک و نیم دانگ میتواند بدون اجازه ما وارد خونه بشوند و شما آیا صلاح میدونین بخاطر عوض کردن قفل در واینکه پسرشون یعنی همسرم نمیتونه ببینتشون از برادر شوهرم شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز
در خصوص صلح با حق فسخ قابل ذکر است چون صلح عمری است تا زمان حیات ایشان مالکیت و حق فسخ به قوت خود باقیست و اگر فرزند ذکور ایشان از نامبرده وکالت دریافت نماید می تواند جانشین مادر در مطالبه حق و حقوق متصوره باشد و نسبت به فسخ و یا مطالبه حقوق دیگر از قبیل اجاره بها اقدام نماید.
ضمنا اگر مادر ایشان به تصرفات بدون عوض و اجاره شما اقرار ننماید شما باید اجره المثل ایام تصرف را به نسبت حقوق مالکانه پرداخت نمایید.
تخلیه منزل به شما هیچ کمکی نمی کند بلکه خلاء حضور می تواند متضرر شدنتان را در پی داشته باشد.
در خصوص پرستاری نیز امکان طرح دعوی را ندارید مگر مادر همسرتان خواهان این موضوع باشد
ایام به کام