امکانش هست که قبل سر رسید سفته منو اجرا بزاره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۶ #53072363

سلام در قرعه کشی خانگی شرکت کردم و ۱۱ میلیون سفته دادم در سفته قید کردم بابت ضمانت و تاریخ سر رسید هم ۱۴۰۱ قید کردم و تا الان کل اقساط هم به روز پرداخت کردم ولی بخاطر جربحثی که داشتیم رفته بابت سفته ها شکایت کرده

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته قبل از سررسید قابل مطالبه نخواهد بود

سلام.امکان به اجرا گذاشتن سفته ها قبل ازسررسید وجود ندارد.

سلام مخاطب محترم قبل از سررسید سفته امکان وصول وجود نداره

سلام . خیر این امکان وجود ندارد . چنانچه سفته ها به شکل صحیح صادر شده باشه ، یعنی تاریخ سررسید درج شده باشه و قید شده باشه بابت تضمین وام ۱۱ میلیون تومانی ، نمیتواند زودتر از موعد سررسید اقدام به مطالبه نماید . ضمن اینکه فرمودین تمام اقساط هم به موقع پرداخت کردین بنابراین حتی در سررسید ( ۱۴۰۰) هم امکان به اجرا گذاشتن سفته را ندارد ! چون شما بدهی ندارید از بابت وام . موفق باشید

با رسیدن ب تاریخ سررسید سفته امکان مطالبه آن هست و هرگونه شکایت و مطالبه ای قبل از تاریخ سررسید رد خواهد شد

باسلام
خیر امکان اجرا قبل ازسررسید سفته نیست

با سلام
تا قبل از سررسید تاریخ سفته هیچ شکایتی قابل قبول نیست. چنانچه به هر دلیلی این امر صورت گرفت شما نیز می توانید با تهیه لایحه دفاعیه با پیوست کلیه فیش های واریزی به حساب شخص مورد نظر ثابت کنید که به وی هیچ بدهی ندارید.