آیا بخشیدن مهریه همسرم در مشاوره حقوقی قابل استناد هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #53061549

بخشیدن مهریه و نفقه توسط در دفتر مشاور حقوقی قانونی هست یا خیر

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بذا مهریه بهتر است در دفتر اسناد رسمی به عمل آید

سلام
بله بهتر است
به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و برای بخشیدن مهریه زن سند اقرار نامه مهریه را امضاء کرده کند در این حالت مهریه دریافت شده محسوب او می شود و ادعای بعدی نگرفتن مهریه پذیرفته نمی شود

به اصطلاح حقوقی این است که زوجه (زن) ذمه مرد را از مهریه ای که بدهکار است بری کند که به آن ابراء می گویند
اگر نوشته یا همان سندی که زوجه به زوج می دهد خواه رسمی یا عادی، دلالت بر ابرار ذمه کند دیگر از جانب زوجه امکان رجوع وجود ندارد. ماده ۲۸۹ قانون مدنی: « ابرا عبارت از این است که دائن از حق خود به اختیار صرف نظر نماید

سلام.اگر با شهادت شهود باشد و امضا و اثر انگشت همسرتان و علت بخشش مهریه و نفقه هم مشخص شده باشد قابل قبول است هرچند اگر هبه باشد تحت شرایطی قابل رجوع است