آیا امکان داره حبس تعزیری تبدیل به مجازات دیگری بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #53033249

با سلام ، بنده به جرم تقلب از امتیازات و تحصیل مال نامشروع به ۲ سال حبس تعزیری محکوم شدم آیا با گرفتن رضایت از شاکی امکانش هست مجازات حبس تبدیل بشه؟ هیچ سابقه ای هم ندارم و متاهل هم هستم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میتوانید تقاضای تعدیل و تخفیف و تعلیق دهید

سلام
بله در صورت اخذ رضایت شاکی مجازات تبدیل یا مخفف یا تعلیق می شود.

مجازات حبس تعزیری مجازات جنبه عمومی جرم شما است و برای تبدیل آن نیازی به رضایت شاکی ندارید بلکه این مجازات از سوی حاکمیت بر شما اعمال میشود لیکن میتوانید از دادگاه اجرای حکم یا قاضی صادرکننده حکم تقاضای تخفیف و یا تعلیق مجازات را تقاضا کنید