چگونه میتوانم طلاق و حضانت پسرم را بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۳ #53020577

سلام شوهر من خیانت کرده و من الان میخوام جدا بشم و یک پسر سه ساله و نه ماه هم دارم میخوام ازش این اقا جدا بشم بهترین روش برام چیه؟ اجرا گزاشتن مهریه؟ اگر مستقیم در خواست طلاق بدم چه حقوقی از من زایل میشود و از همه مهمتر میتونه پسرمو بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیانت شوهر تاثیری در ایجاد حق طلاق برای شما ندارد مگر اثبات نمایید موجب عسر و حرج گردیده است.
مهریه و نفقه شما قابل مطالبه می باشد
طلاق به درخواست زوجه حقوق قانونی از قبیل تنصیف دارایی و اجرت المثل را زایل می نماید
حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر می باشد مگر اثبات نمایید که مشکلی دارد

سلام
طبق قانون مدنی و مقررات فقهی، طلاق در اختیار مرد است و زن تنها با داشتن دلیل موجه و اثبات آن می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند مراحل طلاق و ارائه دلایل طلاق در این موضوع شرایط خاص خود را دارد و یا لااقل در این خصوص قبل از هر اقدامی با وکیل مشورت کنید ارائه ادله محکمه پسند بسیار مهم است
اجرا گزاشتن مهریه؟
این سوال بحث مفصلی دارد اما اجمالا اینکه اگر بتوانید یکی از شروط مندرج در سند ازدواج را ثابت کنید وکیل شوهر در طلاق و قبول بذل می شوید و اگر بتوانید از طریق عسر و حرج دادگاه را مجاب کنید که زوج را اجبار به طلاق کند میزان مهریه ای که بذل خواهد شد بسته به نظر قاضی و خودتون دارد
پرونده طلاق در صورت مقاوت زوجین، پرونده ای طولانی است و صبر بسیار می طلبد و اصلا ماهیت آن با عجله سازگار نیست
همه مهمتر میتونه پسرمو بگیره؟
حضانت فرزند پسر بعد از طلاق تا ۷ سالگی با مادر و بعد از آن تا ۱۵ سالگی پدر مسئول نگهداری از پسر می‌شود
این مسئله مطلق نیست و شرط استثنای آن مصلحت طفل است. زمانی که پسر به سن بلوغ برسد، حضانت او دیگر توسط قانون و دادگاه مشخص نمی‌شود و این خود پسر است که انتخاب می‌کند با کدام یک از والدین زندگی کند.
مطابق قانون تا زمان رسیدن کودک به ۷ سالگی اولویت حضانت فرزند بعد از طلاق با مادر است. یعنی اگر مانعی وجود نداشته باشد، دادگاه خانواده کودک را برای نگهداری به مادر می‌دهد.

سلام
حضانت فرزندان تا هفت سالگی با شما است
صرفا شرط تنصیف دارایی اعمال نمیشه
هواره امکان مطالبه مهریه و نفقه خد را دارا می باشید