من زوجه هستم امروز این پیام ابلاغیه برای من آمده؛ یعنی چی؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۵ #53002221

سلام
دادخواست ارسالی از طریق سامانه خدمات قضایی به شعبه شورای حل اختلاف کرج مجتمع شماره یک ارجاع و با شماره پرونده و روز شخصی ثبت گردید این پیام از شورای حل اختلاف کرج هست و من شکایتی در کرج نکرده ام امکان داره زوج شکایت کرده باشه؟
اگر زوج شکایت کرده باشه پیام ثبت دادخواست برای منم میاد یا برای کسی که شکایت کرده میره فقط؟
من باید برم شورا یا منتظر باشم داخل ثنا بهم تاریخ مراجعه بدن؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به سامانه ثنا مراجعه و در قسمت اطلاع رسانی پرونده، اطلاعات دقیق پرونده رو مشاهده کنید.

به سامانه ثنا مراجعه و اطلاعات دقیق پرونده رو استخراج کنید

با سلام
برای این امر از طریق سامانه ثنا ( سایت عدل ایران ) نیز میتوانید اقدام نمایید یا از شعبه مذکور کسب اطلاع نمایید

به قسمت اطلاع رسانی پرونده با رمز در سایت عدل ایران مراجعه کنید

سلام
اگر شما دادخواستی ندادید پس زوج دادخواست داده و چون شما ثبت ثنا داشتید پیامش برای شما هم آمده است.