خانواده داماد میگن وقتی حق طلاق رو خواستین باید تعداد مهریه رو خیلی کم کنید، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #52979882

سلام. من هنوز عقد نکرده ام ولی تو بله برون پدرم درخواست حق طلاق رو خواستن و مهریه ۳۵۰ تا. الان که نزدیک عقده خانواده داماد میگن وقتی حق طلاق رو خواستین باید تعداد مهریه رو خیلی کم کنید. با توجه به اینکه ما برای ادامه تحصل عازم خارج از کشور هستیم و نمیدانم درآینده چه اتفاقی خواهد افتاد

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسیار شنیده ایم که بعضی بخشیدن مهریه و گرفتن حق طلاق را توام با هم می کنند و در واقع حق طلاق در قبال بخشش مهریه از شوهر اخذ می کنند بدیهی است که دیگر زوجه نمیتواند برای گرفتن مهریه خود اقدام کند و فقط می تواند بدون داشتن  مهریه و بذل آن طلاق بگیرد.
مطلب مهم مه قضات محترم دادگاه ها به آن توجه میکنند، محتویات و مفاد سند وکالت در طلاق زوجه است زیرا یکی از نکاتی که باید در آن قید شده باشد وکالت در قبول بذل از سوی زوج است و در اینجا مقدار وکالت در قبول بذل بسیار تاثیر گذار در گرفتن مهریه با حق طلاق است. همین درست نوشتن یک خط وکالتنامه طلاق است که تعیین میکند زن مجبور است برای طلاق چه مقدار از مهریه یا غیر آنرا بذل کند. به این دو جمله توجه کنید » وکالت در قبول بذل مهریه« و »وکالت در قبول بذل هر مقدار از مهریه کمتر بیشتر  یا معادل آن« همانگونه که مشخص است زوجه در مثال اول مجبور است کل مهریه را در قبال طلاق بذل کند به عبارت دیگر اینجا وکالت طوری تنظیم شده که حق طلاق در ازای مهریه باشد اما در مثال دوم دست زوجه باز است که به وکالت از شوهر چه مقدار از مهریه و لو اندک را بذل و وکالتا قبول بذل کند.

سلام
حق طلاق از شروط ضمن عقد بوده و طبق توافق انجام میشود و ربطی به میزان مهریه ندارد