با این حساب میشه جلو ساخت ساختمان رو بگیره یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۱ #52948172

با سلام
با شخصی مشکل ملکی داشتیم که یک بار ایشون شکایت کرد برای باطل کردن سند که رای عدم استماع خورده یه بار هم من شکایت کردم خلع ید که رای گرفتم و اجرا کردم رای رو یه بار باز ایشون شکایت جعل مدارک کرد که منع تعقیب خورد بهم
حالا میخوام شروع به ساخت و ساز کنم

میخواستم ببینم میتونه جلوی ساخت و ساز رو بگیره یا نه
میترسم موقع ساخت درد سر بشه برام ایا چیکار کنم که راحت بتونم بسازم به مشکل نخورم
سند دارم
وکالت دارم
قولنامه با شاهد دارم
رای تجدید نظر دارم
حکمی هم علیه خودم نیست اصلا

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این موضوع قابل پیش بینی نیست ولی چنانجه تخلفی در ساخت هم نداشته باشید کسی نمیتونه مانع ساخت وساز بشه...

درود بر شما، با عنایت به وجود سند و آرای صادره، اگر شما جواز نیز از شهرداری دریافت کنید جهت ساخت، ایشان حتس در صورت اقدامات دیگر هم راه به جایی نخواهند برد.

اگر مالکیت شما محرز است، مشکلی پیش نمی اید

درود
با توجه به آنچه گفتید در فرض شکایت یا دادخواست جدید هم به جایی نمی رسند.

با توجه به اظهارات شما و در صورتیکه جواز اخذ پروانه دریاف نمایید خیر نمی تواند

با سلام و ادب
با چه سند و مدرکی میخواهد برای شما مزاحمت ایجاد کند.در صورت مزاحمت ایشون با ۱۱۰ تماس بگیرید تا رسیدگی کنند.

درصورت اخذ پروانه ساخت از شهرداری نمی تواند برایتان مزاحمت ایجاد کند