یعنی پرونده من تو شعبه تجدیدنظر نیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۶ #52885341

سلام
در تاریخ ۹۹/۸/۱۷ وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید و برای تاریخ ۹۹/۹/۱۲ تعیین گردید
پروندم الا چند ماه تو شعبه تجدیدنظر هست اینک گفته به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدیدنظر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرونده شما در دست قاضی دادگاه تجدید نظر است که بعد از صدور رای به دفتر ارسال و دفتر موظف به اقدامات بعد صدور رای خواهد بود

پرونده در نزد مستشاران شعبه تجدید نظر می باشد و ظاهرا هنوز تصمیم قانونی یا دستوری صادر نکرده اند.لذا مدیر دفتر وقت نظارت را به دلیل عدم وصول پرونده تجدید نموده است.

پرونده در دادگاه تجدید نظر است لاکن قاضی پرونده دستور لازم را صادر نکرده است

با سلام..
در واقع پرونده شما در دادگاه تجدیدنظر تحت نظر قاضی شعبه قرار دارد و مدیر دفتر بلحاظ عدم وصول پرونده از قاصی شعبه وقت نظارت را تجدید نموده است..
موفق باشید..

پرونده در وقت مقرر ب نظر قاضی تجدیدنظر رسیده اما دستور و اظهار نظری توسط قاضی صورت نگرفته که به دفتر ارجاع و اعمال شود بنابراین وقت دیگری تعیین شده تا نسبت ب پرونده تصمیم اتخاذ شود

جهت اینکه پرونده از نزد قاضی ب شعبه مربوطه دادگاه تجدید نظر ارسال نشده،وقت نظارت در نظر گرفته شده است

با سلام
پرونده در دادگاه تجدید نظر موجوده فقط قاضی به دلایلی هنوز به دفتر تجدیدنظر ندادند.