آیا میتوانم با عنوان تهمت و افترا از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۷ #52842120

سلام
من کارمند بانک هستم و مسئول وام شعبه، دایی خودم بعد از چند سال که از وام گذشته، ولی قسط نداده، چون مشکل خانوادگی افتاده بود بینمون، اومد شکایتمو کرد به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول که حدود ۴ ماه طول کشید، آگاهی رفتم اثر انگشت، خط نگاری، یعنی آبروی منو برد، چه داخل بانک چه خانواده که واقعا چون مردم زیاد حقوقی نیستن تا حد روانی شدن رفتم، بعد از چند ماه دادسرا حکم منع تعقیب داده، طبق ماده ۲۶۵ و ۲۷۰.
دو سوال دارم
یک-این حکم در اصل یعنی چه؟
دو- آیا من میتوانم به خاطر تهمت و افتراء شکایت کنم؟
چون واقعا با آبروی من و خانوادم بازی کرد، الانم هرجا میره میگه رضایت دادم، درصورتی که حکم منع تعقیب برام اومد.
تشکر از شما وکلای عزیز

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دوست عزیز قرار منع تعقیب به این معناست که مقام قضایی عمل ارتکابی را جرم ندانسته و یا اینکه دلایل کافی نبوده برای اثبات جرم، پس درواقع شما در مرحله دادسرا از جرم انتسابی تبرئه شدید البته این قرار قابل اعتراض است
سوال دوم : بله شما میتوانید علیه ایشان تحت عنوان افترا شکایت کنید