در صورتی که در برگه عادی نوشته باشم مهریه خود رابه شوهرم بخشیدم بدون شهود آیا مجدد می توانم مهریه خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۷ #52811640

سلام.در برگه ایی ساده با دست خط خود نوشته ام در صحت سلامت عقلی و جسمی مهریه خود را به شوهرم بخشیدم و دیگر هیچ گونه حق و حقوقی نسبت به آن ندارم و تنها امضا نمونده ام بدون اثر انگشت و بدون شاهد.آیا میتوانم باز مهریه را مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمی توانید . چون صرف امضاء کفایت کند

سلام سند عادی که دارای امضاست نسبت به طرفین ان دارای اعتبار است . اما لفظ بخشش مهریه را غالبا صحیح نمی دانند چون مهریه دین است بر عهده زوج هبه دین از نظر حقوقی پذیرفته نیست . در خصوص دین باید ذمه مدیون ابرا شود

سلام
بله شما میتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید چرا که برگه معمولی سندیت ندارد.