چاقو کشیدم ولی آسیب نرسوندم؛ در دادگاه چه کسی متهم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #52787747

سلام . خسته نباشید . من چند روز پیش در گیر شدم مقصر من نبودم طرف مقابل بود من از خدا نا خواسته چاقو کشیدم ولی آسیب نرسوندم به کسی . اون با دوستاش منو یکی از همراه هامو با چماق و چاقو با ما درگیر شدن وع آسیب به دست و سر به ما زدن الان من چاقو کشیدم وسط درگیری مقصرم یا اونا که ما رو زدن لطفا خواهش میکنم جواب بدید با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اتهام شما میتواند تحت عنوان قدرت نمایی با چاقو تفهیم شود و اتهام طرف مقابل نیز علاوه بر قدرت نمایی ، ضرب و جرح با سلاح سرد نیز باشد .

با سلام
فرد اگر در مقام دفاع به دیگری آسیبی برساند، مجرم نخواهد بود و عمل او به منزله دفاع مشروع محسوب می‌شود. اما نگه‌داشتن وسایلی که از آنها برای تهاجم استفاده می‌شود و سلاح سرد محسوب می‌شوند به بهانه دفاع نمی‌تواند بهانه‌ای برای فرار از مجازات باشد، چراکه نگهداری بعضی از این سلاح‌ها جرم هستند و فرد با نگهداری یا استفاده از آنها مرتکب جرم می‌شود.

باسلام واحترام...اگر اثبات کنید طرف مقابل شماررا مورد ضرب وجرح وتهدید قرارداده شما میتوانید ادعا کنید که از خود دفاع کردیم ودفاع دراین صورت مشروع میباشد