آیا می توانم از دادگاه، تقاضای توقیف دامداری را به عنوان وصول بخشی از طلب خود نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۱ #52767840

سلام
۱- در سال ۱۳۹۳ یک واحد دامداری با دام هایش را، به دو نفر به قیمت یک میلیارد و یکصد میلیون تومان فروختم که ۶۵۰ میلیون وام بانکی و ۴۵۰ میلیون طلب من بود.
۲- آنان فقط ۵۵ میلیون دادند؛ نه یک ریال پول بانک را دادند و نه اسناد بانک را جایگزین کردند؛ همان سال دام ها را به قیمت ۳۵۰ میلیون فروختند! اسناد دامداری بنام من و در رهن بانک است.
۳- پس از ۶ ماه، دادخواست دادم و پس از ۱۲۶۰ رز حکم قطعی گرفتم و تا حال ۵۵۰ روز اس که دستگاه قضایی و ضابطین آن از دستگیری و اجرای حکم باز مانده اند!
۴- با توجه به متواری بودن متهمان، آیا می توانم از دادگاه، تقاضای توقیف دامداری را به عنوان وصول بخشی از طلب خود نمایم؟ و با همکاری دادگاه و بانک، از سوء استفاده ی احتمالی بیشتر آنان، جلوگیری نموده، تا تعیین تکلیف نهایی، در راستای سیاست کمک به احیای واحد های تولیدی در قوه قضائیه و دولت، فعالش کنم؟ ممنونم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دامداری به عنوان وثیقه در رهن بانک نباشد میتوانید درخواست تامین خواسته را به دادگاه محل دامداری تقدیم کنید.