ایشون فوت کنن آیا دو تا بچش میتونن رو وکالتی که پدرشون دارن از من ادعایی رو ماشین داشته باشن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #52748419

درود فراوان
من قصد ازدواج دارم البته ازدواج دومم هست و برای مهریه میخوام ماشین بنامم خورده بشه که موجود هست و ایشون دوتا بچه دارن و ایشون گفتن میزنن بنام من اما وکالت میگیرن که اگر بخوام جدا شم ایشون این حق رو داشته باشن که ماشین رو ندن به من منم قبول کردم. چون برام زندگی باایشون مهم هستش اما چیزی که سوال من هستش اینه که ایشون فوت کنن ایا دوتا بچش میتونن رو وکالتی که پدرشون دارن از من ادعایی رو ماشین داشته باشن؟
سوال دوم ایشون زبانن گفتن که بچه های من هیچ ادعایی رو مبلغ دریافتی من ندارن چون به اندازه کافی بهشون تعلق گرفته میخوام بدونم من میتونم تو مهریه قید کنم که حقوق بازنشستگی ایشون به عنوان مهریم باشه؟
موردی میخوام بگنجونم که دراینده بچه هاش برای من مشکلی بوجود نیارن.
و اینکه میگن پنجاه درصد مالی که مرد بعد ازدواج بدست بیاره موقع طلاق به زن تعلق میگیره تو مهریه به صورت پیش فرض وجود داره یا باید قید بشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- در صورت فوت ایشان وکالتی که شما داده اید باطل بوده و قابل استفاده نمی باشد . توصیه میشود اگر قصد دارید خودرو را به عنوان مهریه قرار دهید از دادن وکالت جدا خودداری کنید .
۲- در صورت فوت شوهر مستمری ایشان به صورت خودکار به شما پرداخت شده و دیگر نیازی به ذکر موضوع در سند ازدواج و در قالب مهریه نیست .
۳- موضوع تنصیف یا همان نصف اموال پس از ازدواج در سند نکاح وجود داشته ولی تنها در زمانی که زوج قصد طلاق داشته باشد قابل اعمال است .

۱- در صورت فوت ایشان وکالتی که شما داده اید باطل بوده و قابل استفاده نمی باشد . توصیه میشود اگر قصد دارید خودرو را به عنوان مهریه قرار دهید از دادن وکالت جدا خودداری کنید .
۲- در صورت فوت شوهر مستمری ایشان به صورت خودکار به شما پرداخت شده و دیگر نیازی به ذکر موضوع در سند ازدواج و در قالب مهریه نیست .
۳- موضوع تنصیف یا همان نصف اموال پس از ازدواج در سند نکاح وجود داشته ولی تنها در زمانی که زوجه قصد طلاق داته باشد قابل اعمال است .

با سلام پیشنهاد میکنم با یه وکیل مشورت کنید

وکالت با فوت از بین میرود .مگر در ضمن وکالت مبایعه نامه تنظیم شده باشد .در مورد حقوق طبق قانون سازمان مربوطه اجرا خواهد شد .و شرط تصنیف دارایی زمانی است که دعوی طلاق از طرف زوج مطرح ودر قباله ازدواج درج شده باشد