آیا امکان رفع تصرف وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۷ #52698101

با سلام
زمین روستایی وجود دارد که متعلق به پدربزرگ الف بوده است،پدر بزرگ الف طی دو مرحله اموال خودش رو به پسرش که پدر الف می باشد واگذار کرده و فروخته پدر الف چندین برادر و خواهر داشته که پس از فوت پدرشان مدعی اموال پدری شده اند اما پدر الف در دادگاه حاکم شده و دادنامه جهت تایید نقل و انتقالات اموال پدربزرگ به پدر الف نیز به سال ۷۲ وجود دارد، سوال این است که الف قصد دارد زمینی را که متعلق به پدربزرگش بوده و اینک در تصرف شخص دیگری است و ادعا دارند که این زمین را از عمه شخص الف در سال ۵۹ خریده اند ( در حقیقت فضولی بوده ) با دادخواست خلع ید پس بگیرد با توجه به اینکه مالکیت اولیه این زمین با پدربزرگ الف بوده ( سند اصلاحات ارضی نیز وجود دارد) و متصرف و دیگران در این، اتفاق نظر دارند و با توجه به دادنامه فوق الذکر و هم چنین عدم فروش از سوی پدر و پدر بزرگ الف،آیا امکان رفع تصرف از سوی الف (علیرغم مخالفت برادران و خواهران الف) علیه متصرف وجود دارد؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به توضیحات شما واینکه نقل وانتقال ملک در سال ۷۲ روشن گردیده فلذا به نظر امکان پذیر است. در دعوای خلع ید وجود سند مالکیت ثبتی بسیار اهمیت دارد