راهی داره که در دفتر اسناد شهر خودم سفته ها رو امضا و انتقال بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۷ #52672196

سلام
من از شهر شیراز اقدام به گرفتن وام آزاد کردم. قرار شد هم سرمایه گزار و هم ضامن خودشون معرفی کنن.در قبال دادن سفته به عنوان ضمانت. تا الان ۱ میلیون بیعانه گرفته. میگن برای امضا سفته حتما باید برم تهران و من برام امکانپذیر نیست.
میگن اگر میخوای من از طرفت امضا میکنم ،اما باید ۲ ملیون به حسابشون واریز کنم. میخواستم ببینم راهی داره که در دفتر اسناد شهر خودم سفته ها رو امضا و انتقال بدم؟

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان امضا و ارسال سفته را در صورت پذیرش طفتون دارید اما به نظر بهتر است از انجام چنین امری امتناع نمایید

دادن سفته به عنوان ضمانت ارتباطی به دفتر اسناد ندارد

سلام
علی الاصول مناسب تر است که اصلا چنین وامی را اخذ ننمایید اما در صورت اقتضای شرایط جهت اخذ وام ،ارائه گواهی به این صورت که مطرح نموده اید وجود ندارد

سلام، خیر این موضوع که از طریق گواهی امضا دفتر اسناد رسمی استفاده کنید قانونی نیست

سلام
خیلی بابد مراقب باشید و اصلا توصیه نمی کنم به این نحو اقدام به اخذ وام کنید.