ایا مهریه در همه حال پیش قسط دارد و شوهر باید پیش قسطی بده یا تمام قسطه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۸۵ #52671410

اگه شغلش ازاد باشه معمولا هر چندماه یه بار مهریه میبرن؟
اخه اکثر وکلا میگن فشارم رو با مهریه بیارم اما اون چیزی به اسم خودش نداره و با اینکه در امدش خوبه ولی با اسم اعضای خانوادش کارت عابر بانک درست کرده ، اما من در عوض شهودی دارم که شهادت میدن ایشون کار میکنه و درامدش خوبه و چند حرفه داره یکیش نصب دوربین های مداربستس و تعمیر و لوله کشی ساختمان و نصب و تعمیر تصفیه و ابگرمکن و ...حتی عکسهایی دارم که ایشون در محل کارش گرفته و فاکتورهای مشتریان و پیامکهاش مبنی بر طلب از اینو ان و کد ثبت مهر کارش و یه عابربانک ازش دارم که به نام پدرش درست کرده اما سوزوندتش این مدارک ایا کافیه؟ چگونه در امد او را تخمین میزنن؟این مدعیه که درامد بسیار کمی داره در صورتی که دروغ میگه ،ایا پیش قسط مهریه از همه میگیرن؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تشخیص اینکه هر چند ماه یک سکه پرداخت شود یا اصلا نحوه اقساط مهریه به چه صورت باشد توسط دادگاه صورت خواهد گرفت
اما در صورتی که شما از دارایی ایشان اطلاع دارید باید بتوانید با ادله کافی آنها را شناسایی و اثبات نماید

در صورت محکومیت به پرداخت سکه محکوم علیه می‌تواند اعسار از محکوم به را تقدیم نماید بعد دادگاه با تشکیل جلسه تعدادی پیش الباقی را بصورت اقساط تقسیط می‌نماید