از نظر حقوقی و قانونی مبایعه نامه تایپ شده ملاک هست یا آن پیش نویس اولیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۵۷۶ #52643736

با سلام و احترام خدمت مشاوران محترم ملک تجاری میان فروشنده و خریدار در بنگاه املاک مبایعه نامه تنظیم شده است . در زمان تنظیم قرارداد فرم چاپی بصورت دستی و با خودکار نوشته شده و درصورت بهم خوردن معامله خسارت وارده نیز پیش بینی گردیده است . بعد از اینکه بنگاه املاک از سامانه معاملاتی املاک کد رهگیری دریافت نموده قرارداد مبایعه نامه در فرمهای معاملاتی بصورت کاملا تایپ شده به امضا و اثر انگشت خریدار و فروشنده رسیده است . در این قرارداد تایپ شده ضرر و زیان وارده به قیمت ملک تجاری تایپ و تایید شده است که بیش از رقمی است که بصورت دستی و با خودکار نوشته شده بود . از نظر حقوقی و قانونی مبایعه نامه تایپ شده ملک هست یا آن پیش نویس اولیه؟ ضمن اینکه از لحاظ مقررات معاملاتی و محکم کاری مطالبی هم برای تکمیل اضافه تر شده است که در پیش نویس قبلی نبوده است

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تایپی و دست نویس بودن تاثیری در اعتبار ندارد.
ملاک عمل تقدم و توخر میباشد.قولنامه موخر دارای اعتبار میباشد

سلام
قولنامه دوم ملاک است.
زیرا حاکی از آخرین اراده طرفین است.

سلام
خودکاری یا غیر خودکاری بودن مبایعه نامه ملاک نیست
مبایعه نامه آخر معتبر می باشد