آیا این کلمات قذف بحساب می آیند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۴ #52617692

اینطور که مطالعه کردم باید صراحتا نسبت زنا یا لواط داده شده باشد تا قذف محسوب شود. حال با عرض پوزش واژه هایی نظیر "------------فحاشی ناموسی دادن به دیگری نیز جزو قذف محسوب میشوند؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر چنین نسبتی در این رابطه داده شود و اثبات گردد قذف محقق می شود.

اگر بصراحت نسبت فحشا و .....‌ داده شده باشد قذف است
من در این مورد دهها حکم گرفتم

لطفا سوال خود را واضح تر بیان کنید تا راهنمایی صورت گیرد سوالتان ناقص است

سوال نامفهوم است صرف مطالعه وتفسیر خودسوال مطرح ننمایید

سلام
کلمه بیان شده حذف شده و نامشخص است. حد قذف براحتی ممکن نبوده و باید صراحت داشته باشد

درود نوع الفاظ باید مشخص باشد تا بهتر مشاوره داده شود
 کسی که به قصد نسبت دادن زنا یا لواط به دیگری، الفاظی غیر از زنا یا لواط به کار ببرد که صریح در انتساب زنا یا لواط به افرادی از قبیل همسر، پدر، مادر، خواهر یا برادر مخاطب باشد، نسبت به کسی که زنا یا لواط را به او نسبت داده است، محکوم به حد قذف و درباره مخاطب اگر به علت این انتساب اذیت شده باشد، به مجازات توهین محکوم میگردد

درود
کلمه ای که ارسال کرده اید اصلاح و حذف شده بهتر است از طرق دیگر مشاوره بگیرید.