این قرار چی میتونه باشه آیا جرمی واسه من هست یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #52612354

با سلام بنده یه گوشی داشتم که سرقت شد و من بعد از چند روز یکی از خطهامو سوزوندم و باز برام صادر کردن که اون خط رو قبلا که تلگرام نداشت من گذاشتم تو یه گوشی ساده بیشتر اوقات خونه بود شاید کلا دو سه بار ازش استفاده کردم و دیگه پیگیر نشدم ببینم کسی که گوشیمو دزدیده تلگرامشو فعال کرده بعد از چند مدت یکی ازم شکایت کرده چون خط به اسم منه میگه از تلگرام اون خط مزاحمم شدن و تهدیدم کردن که چتهامو پخش کنن من رفتم پیش قاضی اینارو گفتم و بعد از دو روز قرار نهایی واسم صادر شده خواهش میکنم اگه ممکنه جوابمو بدید این قرار چی میتونه باشه آیا جرمی واسه من هست یا نه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر از کار انداختن سیم کارت قبل از وقوع جرم بوده دیگر جرم به شما منتسب نیست اما اگر بعدش باشد باید ثابت کنید سیم کارت در اختیار شما نبوده

بستگی به تاریخ ارتکابی مورد ادعا با زمان اعلام سرقت و سوزاندن سیم کارت شما دارد .