آیا امکان حذف یک پارکینگ وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #52605551

سلام اعضای آپارتمان ما که دارای یک طبقه تخلف میباشد با طرح شکایت مبنی بر کافی نبودن جای پارکینگ خودروها با نظر قاضی به این مرحله رسیده اند که باید تقاضای کارشناسی مجدد به شهرداری بدهند و کارشناس شهرداری سال گذشته اعلام کرده که این آپارتمان یک جای پارک کسری دارد. تمام واحدها دارای سند با قید پارکینگ هستند. آیا امکان حذف یک پارکینگ وجود دارد؟ پایان کار ساختمان سال ۹۴ با پرداخت جریمه طبقه تخلف ( رای ماده ۱۰۰ ) صادر شده است ؟ در صورت رای به حذف، کدام پارکینگ حذف می شود؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مورد بسیار نادر است.
فرض سوال و نظریه دادگاه جائظ اهمیت است
کلیه واحدها در سند مالکیت پارکینگ دارند
جریمه کمیسیون ماده ۱۰۰ واریز شده
در این حالت همه مدعی هستند آیا کارشناس با توجه به موارد اعلامی می تواند کسی را از حق خود سلب نماید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! بدیهی است که یز ، زیرا همه مالکین بطور مساوی در حق ذیمدخل هستند پس پاسخ اولیه بنده قریب به عدالت است.

در صورتی که در اسناد وجود داشته باشد ، تصریح به آن می باشد با این تواصیف شما می توانید در صورت توافق از طریق قرعه یا استفاده های مشترک و سایر طرق کدخدامنشی به نتیجه برسید.

سلام وقت بخیر
مورد مذکور طبق نظریه مارشناس شهرداری انجام می شود ضمن اینکه تشخیص حذف کدام پارکینگ و یا پرداخت جریمه با کارشناس است.