سوالم اینه با این اوصاف چگونه ثابت کنم که این باغ جز ماترک مرحوم پدرمان نیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۸ #52603052

سلام مرحوم پدر ما هشت قطعه باغ داشت که هرکدام یک هکتار یا دوهکتار میشدند .دوتا عمه دارم اونها هم یک قطعه باغ داشتن که بطور شفاهی داده بودنش تحویل پدرم تا سال هشتاد عمه ها یک قطعه باغ خودشونو دادن به من البته شفاهی لازم به توضیح است باغهای مرحوم پدرم اسناد رسمی داره وبه اسم پدرمان هست ولی یک قطعه باغ عمه ها هیچوقت هیچ مدرکی نداشته نه به عنوان زمین نه به عنوان باغ . حالا خواهر های من میخواهند باغ عمه ها که بیست ساله دادنش به من جز ماترک پدر حسابش بکنند .عمه ها هم دخالتی نمیکنند حالا میشه این باغ که هیچ مدرکی نداره جز ماترک محسوب بشه . سال هشتادو دو من دفترچه باغ را از جهاد کشاورزی به اسم خودم گرفتم و سال هشتادو چهار هم همین باغ را به شخصی اجاره دادم که هم مدرکش هست هم اون شخصی که بهش اجاره دادم ممنون از راهنمایتان

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحات شما باغ عمه تون جزء ماترک نیست.

امکان احتساب باغ به عنوان ترکه نیست

با سلام،با این وصف باغ عمه ها جزء ماترک‌ محسوب نمیشود.

باسلام با توضیحات مذکور باغ عمه جزء ماترک محسوب نمی شود.

سلام وقت بخیر
باغ عمه جزء ماترک نمیباشد.

با توضیحات شما باغ عمه تان جزء ماترک محسوب نمی شود.

با توصیفاتی که نموده اید امکان احتساب به عنوان ماترک وجود ندارد .