آیا شرکت در جلسه اعسارالزامی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #52580660

باسلام بنده برای وامی ضامن شده بودم که بنا به عدم پرداخت وام گیرنده شکایت کردم و رای دادگاه به نفع من صادر شد. حالا طرف مقابلم درخواست اعسار داده و اعلام کرده مالی برای فروش یا حسابی نداره ظاهرا هم همینطوره و من استعلام حساب بانکی و ماشین گرفتم چیزی به نامش نیست.
می خواستم بدونم با این شرایط لازمه من در دادگاه حاضر بشم؟ وقتی چیزی برای توضیح ندارم آیا حضور یا عدم حضور من تاثیری در مبالغ قسط بندی شده دارد؟ یا اینکه قاضی با توجه به حساب و کتابی که انجام می دهد مبلغ قسط هارا مشخص می کند؟ مبلغ وام ۵۴ میلیون و پانصد می باشد.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزامی ندارد ،ولی اگر ادله ای دارید و یا با صحبت های خود می توانید قاضی را مجاب کنید حاضر شوید

با سلام ووقت بخیر
اگر قاضی جلسه رسیدگی تعیین کند و حضور طرفین را لازم بداند باید حضور پیدا کنید .