تفسیر حکم دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۰ #52579645

با سلام اینجانب برای چک برگشتی حقوقی به دادگاه بدوی و تجدید نظر شکایت کرده بودم که در نهایت در سامانه ثنا این حکم آماده می خواستم بدونم رای دادگاه به سوده من بوده یا نه
متن رای هم اینه
نسبت به دعاوی ****به طرفیت *****مبنی بر مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه و مطالبه وجه چک طی شماره۵۲۲********** مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۶ قرار رد دادخواست / درخواست صادر شد.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این تصمیم مورخ ۶ اسفند ماه ۱۳۹۸ به ضرر شما بوده است و دادخواست شما با صدور قرار رد شده است.

با سلام
یعنی دادخواست شما از طرف دادگاه رد شده است