راهی هست بدون داشتن ثنا و رفتن حضوری، از قرار نهایی صادر شده مطلع شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #52578426

سلام مستاجر ۴ ماه اجاره نداده بود و همچنین از ابتدای قرارداد مبلغی برای قبض های آب و برق و گاز نپرداخته بود در نتیجه در سه نسخه قرارداد در بنگاه پشت نویسی شد که مستاجر بدهکار است و مستاجر و موجر و ۳ شاهد امضا کردند و قراردادی که برای مستاجر بود نزد بنگاه دار ماند تا بدهی خود را به موجر بدهد و بعد به مستاجر قرارداد پس داده شود
۳ ماه بعد مدت قرارداد تمام شد ولی مستاجر تخلیه نکرد و موجر ناچار به گرفتن حکم تخلیه شد
مستاجر بعد از اتمام قرارداد و در حالی که موجر در حال گرفتن حکم تخلیه بود در دادگاه شکایتی کرد
در متن شکایتش از موجر بابت ممانعت از حق و مزاحمت ملکی شکایت کرده بود
ولی از اونجایی که قرارداد نداشت اسم شخص دیگری را داده بود کسی که اجاره را به حسابش واریز می کرد با آنکه می دانست شخص مورد نظر اصلا موجر نیست
به آن شخص ابلاغیه فرستاده شد و در دادسرا حضور پیدا کرد و اظهار کرد اصلا این شخص یعنی مستاجر نمی شناسد و اصلا موجر نیست
بعد ۴ ماه از اظهارات این شخص پیامکی برایش آمده که قرار نهایی در مورد پرونده صادر شد
در صورتی که اصلا برای خود موجر ابلاغیه ای در این مدت فرستاده نشد
حالا از اونجایی که پرونده به نام این شخص باز شده و اظهار کرده اصلا مستاجر نمی شناسه و موجر نیست الان چطور می تونه از قرار نهایی مطلع بشه ؟؟
در ثنا ثبت نام نکرده و نمی خواهد ثبت نام کند چون کاری نکرده و صرفا چون از موجر بدهی داشته پول به حسابش واریز می شد
نمی تواند به شعبه هم برود
موجر هم نمی خواهد خودش را دخالت بدهد
اصلا امکان داره برای این شخص که صرفا پول به حسابش واریز می شده و موجر هم نیست و طرف حساب مستاجر ؛ موجر می باشد حکم خاصی داده باشند ؟؟
در شرایطی که برای موجر ابلاغیه ای نیومده در این مدت و فقط اظهارات این شخص موجوده چقدر احتمال داره پرونده مختومه شده باشه ؟
باز هم می گم این شخص ثنا نداره ولی بازم براش پیامک اومده که قرار نهایی صادر شد لطفا بگید بدون ثنا و رفتن حضوری چطور می شه از قرار نهاییی اطلاع پیدا کرد ؟؟
ممنون از کارشناسان محترم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همانگونه که بیان شد بهتر است وکیل بگیرید

میتواند وکیل بگیرد و وکیل به شعبه مراجعه و نسخه ای از قرار را دریافت دارد