آیا میتوانم بدون اذن پدر صیغه موقت شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶,۶۶۲ #52479226

بنده ۱سال پیش خواستگار داشتم و به گفته ی خودشون گفتن صیغه ی موقت بخونیم برای آشنایی بیشتر موجب گناه نشیم،صیغه محرمیت خوندیم با اذن پدرم
بعد از گذشت چند ماه پدرم تحقیق کرد راضی به ازدواجمون نشد و هدیه هارو پس داد و محرمیت رو بخشیدن و رفتن،
من ارتباط داشتم با اون آقا به اصرار ایشون باکرگیمو از دست دادم،ولی بعد بخشیدن محرمیت خجالت کشیدم به خانوادم بگم،
حالا من نمیخوام گناه کنم،۳تا سوال دارم خدمتتون وکلای با تجربه ی پایه یک دادگستری:
۱.میتونم با آقایی صیغه دفتری بشم؟
۲.نیاز به اذن پدر دارم؟
۳.چطوری تو دفترچه صیغه بنویسم که باکره نیستم و بعدا مشکل برام پیش نیاد چون من شناسنامم سفیده،
ممنون از وقتی که میگذارید،

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱.میتونم با آقایی صیغه دفتری بشم؟
۲.نیاز به اذن پدر دارم؟

از نظر شرعی برخی مراجع اجازه داده اند با توجه به اینکه رشیده و مدخوله هستید
هرچند ممکن است در دفاتر ازدواج این کار را انجام ندهند و رضایت پدر را بخواهند زیرا شناسنامه شما سفید است

۳.چطوری تو دفترچه صیغه بنویسم که باکره نیستم و بعدا مشکل برام پیش نیاد چون من شناسنامم سفیده،
نیازی به نوشتن در شناسنامه نیست در واقع عقد موقت هیچ گاه در شناسنامه نوشته نمی شود بلکه تنها به شما برگه مبنی بر گواهی ازدواج موقت داده می شود

اما در نهایت توصیه میشود تنها به فکر ازدواج دائم باشید
ممنون از وقتی که میگذارید

بعضی از فقها در شرایط اضطرار صیغه موقت دختر باکره را بدون اذن پدر اجازه داده اند . بهتر است عقد دائم نمایید و برای اذن ازدواج دادخواست به دادگاه دهید .

سلام - نیاز به اذن پدر نیست جهت توضیحات بیشتر و راهنمایی تماس بگیرید/.