دیه به سال زمان حادثه حساب میشه یا به سال جدید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۱ #52466866

سلام پدر من درسال ۹۷ در پارک پاهاش با یک مانع مربوط به شهرداری برخورد میکنه و از پس سر به زمین برخورد می کنه.رنگ مانع سیاه و ساعت حادثه حدود ۱۱ شب بوده.با توجه به رنگ مانع و ساعت حادثه و عدم نصب علائم ایمنی و تابلوی هشدار دهنده،امکان دید مانع وجود نداشته و پدر من به دلیل این حادثه در بیمارستان فوت می کنه.من از شهرداری شکایت و تقاضای دیه کردم. میخواستم بدونم اولا چون از شکایت من بیشتر از یک سال گذشته و حکمی صادر نشده، دیه به سال زمان حادثه حساب میشه یا به سال جدید؟دوم اینکه چون تاریخ حادثه در ماه حرام بوده، ایا دیه ماه حرام هم شاملش میشه یا نه؟ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، چنانچه حادثه علت فکت بوده، حادثه و فوت هر دو در ماه حرام باشد بله
به نرخ روز پرداخت خواهد شد

پرداخت دیه به میزان زمان پرداخت و به عبارتی یوم الادا است.

براساس یوم الادا پرداخت میگردد

دیه به نرخ روز پرداخت خواهد شد.

دیه به نرخ روز باید پرداخت شود

با سلام
طبق فرمایش شما در صورت محومین شهرداری به پرداخت دیه ، مبلغ آن بر حسب یوم الادا ( روز پرداخت ) محاسبه و نیز چون در ماه حرام بوده تغلیظ دیه شامل حال ایشان میشود .

دیه به سال زمان پرداخت فوت در ماه حرام تغلیظ می شود بله شا ملش می شود.