اگر کسی تنها فرزند خانواده باشه قبل از فوت پدر و مادر میتواند ارثی را که در اینده به او قرار است برسد به کسی دیگر ببخشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۶ #52458124

سلام، ببخشید یه سوال داشتم،اگر کسی تنها فرزند خانواده باشه قبل از فوت پدر و مادر میتواند ارثی را که در اینده به او قرار است برسد به کسی دیگر ببخشد؟قبل از اینکه به اسم او بشود فقط امضاء کند که هرچی به من در اینده برسد به فرد مورد نظرم داده میشود؟
لطفا راهنمایی کنید.ممنون

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر در زمان حیات پدر و مادر ارثی وجود ندارد که انتقال دهید یا ببخشید

با سلام .بله .درصورتی که فقط جمله هر انچه در اینده از پدرم به ارث ببرم را به شما واگذار خواهم نمود را ذکر نمایید

تا زمانی که والدین ایشان در قید حیات هستند بحث ارث مطرح نخواهد بود که بتوانند تصمیم گیری در خصوص ان بکنند.

ممکن است پدر و مادر شما روزی مورث شما محسوب شوند و شما نیز وارث آنان محسوب شوید . ولی این اتفاق زمانی می افتد که پدر و یا مادر شما قبل از شما فوت کنند و واضح و آشکار است که هیچکس نمی تواند به قطع و یقین تقدم و تاخر زمان فوت افراد را بگوید . شاید شما مورث انانن شوید و آنان وارث شما .
و زمانی اموال پدر و مادر شما به عنوان ارث به مالکیت شما درخواهند آمد که پدر و یا مادر شما فوت شده باشند پس تا زمانیکه آنها زنده هستند ارثی وجود ندارد که شما بتوانید نسبت به آن تصمیمی بگیرید .

سلام
قطعا نمی توانید . هنوز مالکیت شما بر چیزی مشخص و مسلم نیست .

سلام
بعد از تحقق مالکیت می توانند هر گونه تصرف داشته باشند.

درود بر شما، خیر، زیرا هنوز مالکیت اموال به ایشان منتقل نشده، ضمنا ممکن است والدین پیش از فوت اقدام به انتقال مالکیت به شخص حقیقی یا حقوقی دیگری نمایند.